Mano-maniac

Der er røget en ny pakke fra Manostiles ind ad døren - hvordan mon det gik til? Hvis Dennis spørger, så tror jeg den fløj selv. Det nyeste design Nordic Zen, afspejler skovens rolige udtryk. Som altid er det økologisk bomuld og så har det en kølende effekt, hvilket passer perfekt til den lune tid, vi forhåbentlig går i møde.

Ones you go Manostiles, you never go back

Altså for pokker! fra jeg fik det første sæt sengetøj ind i huset, var jeg fan.

- For det første, er det lækre farver og rolige mønstre.

- Dernæst pakkes det ud og er suuuperblødt - og efter en vask og en tur i tørretumbler er det bare stadig blødt og rart ..og ukrøllet! meget vigtig detalje herhjemme i en ikke-så-stryge-agtig familie.

- Første sæt, som flyttede ind, for godt et halvt år siden, har klaret en ugentlig vask på 60 grader og også et par på 95 - og farve og form er stadig helt i top.

 

Da vores lille famile efterhånden var faldet for Manostiles kvalitet og lækre designs, bar ønskesedlerne til jul navnet videre til resten af familen.

Og under træet var der både Manostiles til køkken, soveværelset, børn og voksne.

- spækbrættene er slet ikke at kimse af. De er så elegante - og hos os bruges de primært til servering, men der er da skåret et par franskbrødskiver i weekenden en gang i mellem - det klarer de helt fint.

 

Mulighederne er næsten ligeså uendelige som ønskesedlerne, når man snakker Manostiles.

Det er ingen overraskelse, at Manostiles' bagkvinde er Mette Lindeberg, som udover at  elske naturen hvor hun finder inspiration til designs, også er mor til seks, - så at kvaliteten er høj og produkterne kan overleve en børnefamilie, er helt sikkert meningen.

Mette er genial - og virker alligevel helt nede på jorden og hjertevarm, når man følger hendes lille (eller RET store) hjertebarn på instagram.

- Der er kun ren kærlighed fra mig, og OS til Manostiles.

Jeg er fan - af både brandet og den topseje Bosslady bag - en stor og varm anbefaling fra mig <>

Chili

Hygge ♡

Smuk udsigt ♡