Mr. and Mrs.

25.08.18

Mr. and Mrs. Shanell Morsing

25.08.18

 

Dennis og jeg gav hinanden vores JA! I lørdags -

Inde på Københavns Rådhus, hvor vi første gang mødte hinanden.

 

Efter en pokkers masse ris - nogle smukke lyserøde bobler og en gang sækkepibespil (ikke bestilt af os), gik turen sydpå, hvor festen blev holdt i vores lejlighed.

 

 

 

 


Vi havde bestilt mad udefra, dækket op dagen i forvejen og der var lige et par timer mellem vielse og rådhus til at fylde ballonerne med hellium og skænke velkomstdrinksne.

 

For mig betød det rigtig meget, at bordene var smukt dækket og stuerne var pyntet flot op.

 

 

Jeg havde lavet en speciel "Bryllups" pakke hos https://uniqdays.com/da/ med en masse godt; Store balloner med konfetti, balloner med prikker, KÆMPE balloner med konfetti og de fineste vinranker, til at hænge i ballonerne og i loftet, som pynt. I pakken var nogle smukke paptallerkner med guldkant til vores bryllupskage (Vores alt for vilde - bryllupskage, lavet af min søsters mor!) , yndige gaveposer til de popcorn vi havde fået fra 

https://www.nocrapgourmet.dk/shop/ 

- MUMS! Jeg er så fan af de lækre popcorn. Og de børn, som ikke fik bolcher, fik de lækre popcorn.

Derudover var der to pakker Photo booth tilbehør, som vi glædeligt fik brugt i den M E G A cool photobooth, som vi havde bestilt hos 

https://myselfie.dk/ .

 

Det var virkelig underholdende - og hvor er det en god måde at skabe fælleskab, sjov og ballade blandt gæsterne på - og samtidig få en masse billeder fra sit arrangement. De gik direkte ind på vores "konto" på Myselfies hjemmeside og vi kunne se og downloade billederne med det samme. Et lille udvalg til de nysgerrige er delt nederst - sorryyy guys - jeg synes I er SMUKKE allesammen - tak fordi I var med på den.

 

Bordpynten bestod af de superseje klistermærker af O S på vinflaskerne, de fine små æsker med duftlys og mintpastiller, fine gaveposer med de LÆKRESTE bolcher fra https://www.moenbolcher.dk/ - nøje udvalgt, så det passede både smags,- og farvemæssigt til os og vores bryllup.

 

Toppen af poppen var de viiiildt smukke bordkort, som 

http://thegirlwithconfetti.dk/

stod bag. Hendes shop af smukke navneskilte, caketoppers (som hun jo i øvrigt også havde lavet til os) og meget andet FESTligt - åbner her d.1.9. og er så meget et kig forbi værd. 

CREATIVE WOOD. Smukke og lækre designs - og super søde mennesker bag. Samanda og hendes mand,Thomas.

 

Blomsterne bestilte jeg hos vores søde lokale blomsterhandler, som også er vores storleverandør til Myntes have.

Der blev et par dage før brylluppet købt hvide duge EN MAS, da vi syntes at det var skørt, dyrt og besværligt at leje...- så nu er vi godt forberedt til de næste mange fester.

Og selvfølgelig skulle vi have stofservietter til - de blev fra en true "stofdealer" af hjemmet (lød det så gangsta, som jeg følte det - med håndtegn og bandana?!) ... SÖDAHL ! Vi er ret glade for Södahl, som sengetøj, viskestykker, håndklæder, badeforhæng - og nu også servietter - og dækservietter, som vi fik i bryllupsgave.

 

 

I kan nok se, at pynt og borddækning betød en del! Det kom i hvert fald til at fylde lidt i tekst også.

Og planlægningen stod på i et par måneder.

Heldigvis stod Dennis for rigtig meget af det andet, så jeg slap for at tænke på borde og stole, mad, det meste af ønskeseddelskrivning, ringen rundt, indsendelse af dit og dat og  PENGE - Dennis har haft styr på budgettet, and I love it. Det fungerede så godt, med fordelingen - og de enkelte sammenstød og forhandlinger, som alt i alt blev til hyggesnak over aften colaen (Ja, vi er aftencoladrikkere ).

 

Jeg har giftet mig med den helt rigtige mand og jeg eeeelsker min mand.