12th year Birthday Bash

I lørdags var der JULEFØDSELSDAGSFEST hos Shanell Morsing; Jadas 12 års fødselsdag blev fejret, lige som jeg havde ønsket for hende. Forberedelserne, som havde været længe undervejs, gik op i en højere enhed og levede fuldt ud op til, mine egne ret høje, forventninger. Først og fremmest skulle Jada føle sig fejret. Ovenpå sidste år, hvor vi mistede Mynte kort før, var ingen i det store festhumør, til Jadas fødselsdag.

 

I år skulle hun mærke, at det var h e n d e s dag.

 

Der skulle laves specielle og personlige bordkort.

 

Dem købte vi hos 

 

https://www.helmerdesign.dk/

 

Sammen med en superfin CAKETOPPER, som de designede helt specielt til Jada.

Det blev til de smukkeste

J u l e k u g l e b o r d k o r t 

 

 

 

Bordpynt

Til en del af bordpynten drømte jeg lidt om servietringe til vores stofservietter - og jeg fandt nogle helt vildt fine nogle hos

 

https://bybit.dk/

 

Udover at jeg forelskede mig i Bits smukke servietringe, fandt jeg også en masse andet hos hende, der var smukt og lækkert -  noget jeg kunne forestille mig på børneværelserne, noget til familiens julegaver og noget til MIG og hjemmet - Hendes fine juletræer måtte jeg have til mig selv.

Og tankerne bag produkterne er mindst ligeså smukke. Bit bruger genbrugsmateriale, der er derfor ikke to ting i ByBits serier, som er helt ens, så -

 

U n i k k e servietringe

Julefødselsdagspynt

Jadas ønske til fødselsdagspynt var HELIUM balloner og pynt i guld og røde farver fra

 

https://uniqdays.com/da/

 

Som vi havde fået pynt fra til Brylluppet.

Og Lissan, som er den søde kvinde bag Uniqdays oversteg alle forventninger, som ellers var høje. Kassen med "Julefødselsdag" indeholdt det h e l t rigtige.

Guldjuletræer, papkrus, sugerør med bjælder på, små vaser til en lille grankvist, servietter med sød tekst, som passede til temaet, træbestik til dessert og forret og MASSER´af heliumballoner

 

- A L T pynt i guld, rød og hvide faver 

Kage

Ingen fest uden kage - og Jada er ikke til lagkage, så vi fandt

 

https://cheesecakery.dk/

 

 

Som laver disse fantastiske Cheesecakes. Temaet tro, og med rådgiving fra Cheesecakery, valgte vi en med Rafaello og en med hindbær. To V I R K E L I G smukke kager

Sidst, men bestemt ikke mindst, skulle succesen fra brylluppet gentages

S E L F I E B O O T H E N 

Og når man har oplevet god service, høj kvalitet og toppet det med en sjov oplevelse - så vender man tilbage

 

https://myselfie.dk/

 

Det var bestemt en lige så skøn oplevelse denne gang. 

 

 

Memo til mig selv;

 

Næste gang skal jeg huske at bestille en baggrund med !

Uanset hvor godt, vi tror vi dækker os ind, så ender det alligevel med at der undervejs er blevet rykket lidt på boothen og vi pludselig har en række billeder af vores ...

HJEM (aaarhg!)

- så jeg går all in på glitter baggrund til næste fest.

 

(Og jeg kan næsten ikke vente - hvad kan vi fejre?)

 

Jeg tager mange billeder - det har jeg altid gjort.

Og altid elsket - Men alligevel, når jeg også at få lagt kameraet og n y d e festen - og så mangler der billedemateriale næste dag - synes altid der er for lidt billeder.

 

Der er boothen (igen) genial - for der kommer så meget stemning med fra festen. Og både børn og voksne folder sig ud, helt anerledes, end når lille mor-Chili her står og siger "Harloo" bag kameraet.

En fantastisk fødselsdag

Som blev nydt med alle de dejlige gæster, god mad - FLÆSKESTEG MED DET HELE selvfølgelig, en væld af gaver og en masse hygge, leg og snak.

Love

Chili

Tøsetur

22.10.2018

En længeventet tøsetur blev endelig en realitet.

 

Én af Jadas yndlingsbøger VILDHEKS er blevet filmatiseret og vi var så heldige at få billetter af Forlaget Alvilda, som Jada læser en masse gode bøger fra - bl.a. VILDHEKS.

 

Inden bifturen og tøsedaten rigtig kunne starte, begyndte dagen med en togtur og en lille gut havde sneget sig med - Vi var inviteret til et event hos Elephants and Ants, for at byde Christiane Schaumburg Müller´s nye økologiske kropsplejeserie til de mindste

Velkommen. "Lille Kanin" som serien hedder er lavet i samarbejde med Tina Søgaard, som er den skønne kvinde bag ECOOKING.

Og hvad serien ikke har fået af mærkater og mærker er meget lidt - den mæsker sig i stempler, som garanterer dens sunde og skidtfri tilgang til vores børn - og os selv om vi vil det.

 

 

Jada og Christiane

Efter en skøn og superhyggelig lancering hos Elephants and Ants - og dejlige Signe Mørkeberg Sjøstrøm, som er den lækre Boss lady bag PR bureauet, hoppede Cornelius på Mormors bil og en tur i ZOO, mens Jada og jeg sigtede mod Palads, slik og en masse tøsefjol.

ᴿᵉᵏˡᵃᵐᵉ// ᴹᵒᵇⁱˡᶜᵒᵛᵉʳˢ.ᵈᵏ https://www.mobilcovers.dk/products/ideal-of-sweden-mayfair-clutch-samsung-galaxy-s9-s9-plus-cover-sort

 

Invitationen til tøsedaten kom sammen med den her fine mobilcover Clutch fra Ideal of Sweden. Der var selvfølgelig et til os begge - nu da et instagram event var i vente, passede det SÅ godt med en taske, hvor telefonen var lige til at komme til - og så i hver vores farve.

Megasmart med hank og plads til både kort og lidt kontanter, hvis man er den slags, som har sedler på sig - Det havde jeg nemlig! Der var stadig lidt gavekort og fødselsdagspenge i min sparegris, så der er blevet shoppet - TIL BØRNENE! WHY?!? Jeg lærer det simpelthen aldrig. Og jeg har simpelthen verdens mest udslidte fodtøj! 

Men en flot clutch ;-) .

Nøj, de er smukke - næsten så fine, at Jada ikke måtte tag sin med i skole i dag... Meeen jeg tog mig sammen og en meget glad pige nuppede sin Clutch med til hendes forsinkede første skoledag efter ferien - lige til skolefoto! ... av, at vi først landede herhjemme kl.22.00 og poserne under øjnene måske godt kunne ha´ haft glæde af den time, hun blev snydt for.  

Tak for en dejlig tøsedate Jadamås.

Der er desværre ingen billedmateriale - men Jada og jeg rockede lige de ens outfits med hende i hendes lækre brune Sofie Schnoor og jeg i min Rosa - jeans og så vores nye

c l u t c h e s.

Men, dem som følger mig på instagram har hørt om mit issue med eksem i  f j æ s - OH my freaking God! Jeg slår ud rundt om munden, som en trettenårig teen med hang til chips og frygt for hygiejne - og jeg HADER det. Jeg har aldrig haft bumser og uren hud og nu står jeg her som ...nogle-og-tredive årig med pizzafjæs i hele underkrydderen - og så til et fint event for hudpleje.

Altså.

 

Nå, jeg håber på at %minus produkter i ansigtet en tid hjælper og ellers må jeg jo gå videre til læge.

 

MEN DERFOR - er der ingen godkendte billeder, hvor jeg optræder, i en ellers mega lækkert matchende sweat.  

Chili