Drengeuniværelset

Har glædet mig sådan til at dele Cornelius værelse.

- Hans, efter min mening, superlækre DRENGEUNIVERS.

Nå ja, og overskriftens lille frække ordspil er tyvstjålet fra min lillebror, som da han var omkring Cornelius alder, måske lidt ældre, sagde "Mor! Jeg elsker dig mest i hele univærelset" til vores mor. Det er da for cute - og den passede lige her.

 

Cornelius nyder godt af, - eller lider under - WHO KNOWS!, at hans mor elsker at indrette og hele tiden finder på nyt. Han har allerede skiftet værelse tre gange (altså inkl. da han fik det første - ro på, vi er jo ikke fuldstændig fra den ;-) ).

 

Sidste rum er altså sat i stand for anden gang på det knap halve år, han har haft det.

Det er blevet SÅ godt ! Jeg vil næsten vove at påstå, at jeg er tilfreds. Og det er Dennis nok ret tilfreds med - det er hårdt at følge med, med malerpenslen. Men baaaare rolig, der er 220 kvm. og der gemmer sig nok et liiiille projekt et andet sted også. 

 

ᴿᵉᵏˡᵃᵐᵉ// Foto Factory https://foto-factory.dk/ De her to plakater! Nøje udvalgte "Olde-plakater" - en Kyst på Færøerne, hvor Oldefar stammer fra og Helligdomsklipperne på Bornholm, hvor Oldemor er vokset op.

ʳᵉᵏˡᵃᵐᵉ// ˢᵃᵈᵒˡⁱⁿ http://www.sadolin.dk/farvekollektion/forny-dit-hjem-med-den-rigtige-maling/ Væggen fik endelig den HELT rigtige farve - Heavenly Grey. Og til at give en superlækre kontrast, fik hans boghylde og tøjhylde en omgang Denim Drift. Mega flot! De ligger tæt op ad hinanden, selvom der klart er forskel på den blå nuance mod den grå og de harmonerer så lækkert.

Vi venter på den nye speciellavede husseng, som Cornelius skal have liiiige om snart. Det er en højseng og vi kommer derfor til at kunne udnytte gulvpladsen endnu bedre.

https://minifabrikken.nu/produkt/bogstaver-lys-eg/

https://www.instagram.com/strik.og.skoenhed/

ᴿᵉᵏˡᵃᵐᵉ// ˢᵃᶜᵏⁱᵗ https://sackit.dk/produkt/523/moveit-bluetooth Cornelius elsker musik. Og lyden fra MOVEit modellen fra Sackit når så godt rundt i vores store lejlighed og med en lækker lyd og så er det supersmart, at den er trådløs og lige til at flytte rundt på.

ᴿᵉᵏˡᵃᵐᵉ// Min bedste bog https://www.minbedstebog.dk/ Hovedpersonen i bøgerne er Cornelius og han elsker de tre bøger.

ᴿᵉᵏˡᵃᵐᵉ// ᵇᵉᵇᵉˡᵘˣ https://bebelux.dk/ Vi fik lokket søde Jannie fra Bebelux til at lave "drenge" dukkesengetøj og denne demoudgave er jo bare blevet LIGE I ØJET!

Jeg er pjattet med trælegetøj !

ᴿᵉᵏˡᵃᵐᵉ// ᶠˡᵉˣᵃˢʰᵒᵖ ᶜᵒᵖᵉⁿʰᵃᵍᵉⁿ https://denmark.flexashop.com/ Den s e j e s t e værkstedsbænk har overulet på værelset og har lokket både bedsteforældre, OLDEforældre og især fætre og kusiner ned på værelset. Den er så gennemført og jeg bliver stadig imponeret over de fine detaljer.

ᴿᵉᵏˡᵃᵐᵉ// ᵇⁱˢᵍᵃᵃʳᵈ https://www.bisgaardshoes.com/dk Lille C.´s samling af kvalitetsfodtøj

Tøj fra Liva og Nohr • Hue fra Racingkids • Kurv fra Coop home living • Støvler fra Bisgaard

NU ønsker jeg bare en smuk radiator-skjuler... ;-)

Love

Chili

Lille C.

Mors store dreng

WOW, det er vildt.

Min lille C. er blevet "en af de store" og i dag flyttede han stue.

Nu er han på den stooore stue i vuggestueafdelingen og ved at blive gjort 

b ø r n e h a v e - k l a r

WOW! Om lige knap et år er han børnehavebarn.

 

 

 

 

 

 

 

Men se ham lige - hvor pokker en min lille babyboy? Han er jo en lille gut, med gåpåmod, skrammer på knæene og MENINGER!

 

Hold op, han har meninger og temperament.

 

Og for pokker hvor jeg elsker ham for det hele.

 

Han er en lille lækker fis - og mors dreng. Han giver de bedste krammere, helt tæt og gerne med lidt nus på skulderen, fra hans lille hånd. Nogle gange med "Nåååhr Mor" eller "Ah aeh". Han er da så fyldt med næstekærlighed og omsorg, at jeg kun kan være stolt.

- Og i øvrigt føle mig trøstet, hvis jeg skulle trænge til en trøstende krammer en dag.

 

Altså #stoptiden , som så flittig bliver brugt på instagram, burde have fået mig til at sætte mig ned - fra den dag han blev født, bare og nyde hvert sekund.

 

Jeg har da nydt ham - og nyder en masse fantastiske øjeblikke, sjove stunder og magiske sekunder HVER dag - men hold op, hvor er der også meget tid, som flyver afsted.

 

Flyver afsted med gøremål, dagligdagsting, sure sokker og madlavning.

 

Vores sidste år har været hektisk - og ikke mindst sorgramt.

Hverdagen er i gang igen og det kom den, for børnene i hvert fald, ret hurtigt.

 

...

 

Stop tiden. 

eller giv mig en Rewind button, så jeg lige kan spole tiden lidt tilbage en gang i mellem.

 

For er der mange øjeblikke, jeg ville give hvad som helst for at opleve igen.

 

og igen

og igen

 

♥ⓛⓞⓥⓔ♥

 

Chills