Måltidsbox

Fantastisk koncept !

Sidste uge var en velsignelse.

 

Søndag nat modtog vi den måltidsbox, som vi spændt havde ventet.

 

En frostisoleret kasse med en MASSE små daterede bøtter, boxe og poser.

 

Mad fra mandag - torsdag.

 

- Det skal lige siges at overskudet til at lave mad herhjemme ligger ret lavt. Og de sidste måneder er det primært Dennis, som har påtaget sig opgaven.

 

Vi har hurtigt efter at vi mistede Mynte, skulle have hverdagen op at køre - børnene skulle afsted, Dennis skulle afsted, livet er fortsat, også selvom vores tanker har været et helt andet sted. Så det betyder at vi hverken har været spækket med idéer - eller haft overskud til madlavningen - det har ligesom bare skulle

g ø r e s. 

 

Mandag begynder jeg at glæde mig til madlavningen - jeg har kaldt den! Jeg har sagt DIBS for den tjans (for en gang skyld) - og i øvrigt ELSKER jeg boller i karry, som stod på menuen, det får vi KUN når Farfar laver det. 

Den madlavning vi har stået for det sidste halve år, har været den, som tog max. en halv time i køkkenet.

 

Vi ender faktisk med at stå sammen og tilberede maden - og måske får den rutinerede hjemmekok lov til at stå for det meste - men hyggeligt var det!

 

Tirsdag tilbereder Dennis den lækre Lakseret med pasta i cremet sovs. Lille C. og jeg har brugt dagen i ZOO og kommer sent hjem.

 

MUMS! Røget laks får vi ikke så tit og alle mand var VILDE med det.

Der blev spist rub og stub - også salaten, selv om det normalt er mig som ønsker grønt tilbehør, så landede der alligevel lidt på de andres tallerkner.

 

Onsdags og torsdags-retterne stod jeg for - og det var SÅ godt! og let! Jeg har næsten genfundet lysten til at stå i køkkenet...næsten.

 

Og rabarberkompotten, som hørte til onsdagsretten, blev Cornelius og jeg VILDE med! Hvem havde troet at kyllingebryst med lidt rabarberkompot, som sovs, ville smage så LÆKKERT! - Prøv det.

Det var en skøn smagsoplevelse.

 

Til den sovse-elskende familie vi er, var det lidt mangel på den lækre karrysovs til boller i karry-retten, men ellers passede portionerne helt perfekt! Hvordan de har regnet ud hvor meget vi spiser, er utroligt! 

Og vi er blevet insprireret til madplaner herhjemme.

Og jeg har fundet et par gode forslag til salater til brylluppet.

 

 

 

Det er ikke sidste gang jeg har bestilt en hverdagsbox fra  

https://www.maaltidsboxen.dk/

 

Det var godt nok en lækker oplevelse.

 

 

 

BENYT RABATKODEN: chilishanell og få 20% på første bestilling.